Jelenlegi hely

Virág palánta vásárlás

Virág palánta választékunkat árutermelő kertészek számára kínáljuk, termékeink félkész, szivaros palánták, amelyek közvetlenül cserepezhetőek, a kész virágpalánta vagy cserepes növény eléréséig több hetes vagy több hónapos továbbnevelést igényelnek.

Hogyan rendelhetek tálcás virág palántát?

A alábbi módokon lehet a megrendeléseket leadni területi képviselőink vagy vevőszolgálati munkatársaink számára:

  1. e-mailben, lehetőleg  Excel táblázatos megrendelőnket kitöltve
  2. nyomtatott megrendelőlapunkon, postán

Az így kapott megrendeléseket gyorsan és pontosan tudjuk feldolgozni. Kérjük, hogy telefonon csak sürgős esetben adják le rendeléseiket, mert ilyen esetben nagyobb a tévedés lehetősége.

A rendelési határidők figyelembe vétele igen fontos a virág palánta rendelés esetén. További részleteket a "Rendelési határidők" menüpontban olvashat

Minimális rendelés:

  • Virág palánta rendelés: minimum 5 tálca/rendelés
  • (Virág vetőmag: minimum 15.000 Ft/rendelés)

A minimális rendelési mennyiségeket kérjük figyelembe venni a rendelések összeállításakor, mert hatékony működésünk megőrzése érdekében kisebb rendelést nem tudunk elfogadni.

Hogyan kapom meg a tálcás virág palántát?

A tálcás virág palántát vásárlóink megrendelése alapján hollandiai termesztőtelepünkről importáljuk előre meghatározott, általában páratlan szállítási heteken.

tálcás virágpalánták

A virág palánta megrendeléseket készleteinktől függően visszaigazoljuk, az esetleges hiányokról és helyettesítési lehetőségekről, a tervezettől eltérő szállítási hetekről vásárlóinkkal egyeztetünk.

A virág palántát 10 átvevőhelyen lehet átvenni a visszaigazoláson jelzett időpontban. Az Xtray virág palánta tálcák egymásra rakhatóak, így a szállítás egyszerűen megoldható akár személygépkocsival is.

Mi az Xtray palántatálca?

Xtray palántatálca

Félkész tálcás palántáinkat kiváló minőséget biztosító, világszerte elismert, saját fejlesztésű, visszaváltható Xtray palántatálcánkban forgalmazzuk. A négyféle Xtray palántatálca mérete egyforma, de különböző számú szivart (cellát) tartalmaz.

Mik az Xtray palántatálca előnyei?

Jó gyökeresedés

Az Xtray palántatálcában többnyire laza talajkeveréket használunk tömörített szivar helyett, ami elősegíti a jobb gyökeresedést. Az öntözés egyszerűbb, mivel a laza közeg könnyebben átnedvesedik. Ennek köszönhetően a palánta fejlődése erőteljesebb és gyorsabb.

Dús gyökérzet, sérülésmentes ültetés

Az Xtray palántatálca szivarjainak, alakja lefelé keskenyedő, kúpos, faluk sima, így a palánták nem gyökeresednek bele a tálcába. A tálca magas lábakon áll, tehát a gyökerek a szivarban maradnak és a közeget dúsan átszövik. Mindezek következtében a dús gyökerű palánták sérülésmentesen ültethetőek.

Egyöntetű állomány, gyors fejlődés

A szivarok közti kis lyukak lehetővé teszik a palánták közti jobb légmozgást, így biztosítanak egyenletes mikroklímát és egyöntetű növényállományt a tálca, illetve a növényház minden pontján. Ennek köszönhetően az ültetés után a növekedés rendkívül egyöntetű és gyors.

Gyors ültetés

A speciális szivarformának, a tálca anyagának és a jó gyökeresedésnek köszönhetően a növények könnyen kiemelhetőek a tálcából, így az ültetés sokkal gyorsabb. Az Xtray palántatálcából a palánta nedvesen is, akár kézzel is könnyen kiszedhető, igény esetén azonban tudunk kinyomót is biztosítani.

Egészséges állomány

palántanevelő üzem

Palántanevelő üzemeinkben saját szakembereinken kívül rendszeres ellenőrzést végeznek a helyi növényegészségügyi hatóságok is. Vegetatív szaporítású palántáinkat teljes körű tanúsítási program szerint állítjuk elő, ami partnereink számára garantálja a betegségektől mentes, egészséges szaporítóanyagot.

Környezetbarát

A kemény műanyagból készült Xtray palántatálcát többszöri használatra terveztük. A használt tálcákat visszaváltjuk, tehát a termelőnél nem gyűlnek össze nagy mennyiségben, ugyanakkor környezetszennyező és költséges megsemmisítésre sincs szükség.

Tálcatípusok

Különböző méretű palántáinkat négy féle Xtray palántatálcában kínáljuk:

  • 72-es palántatálca: pl. cserepesek, gumós begónia
  • 104-es Xcarrier, hordozókeretes palántatálca: muskátli, Mandevilla, néhány egyéb balkonnövény
  • 128-as palántatálca: pl. balkonnövények, évelő dugványok, cserepesek
  • 264-es palántatálca: egynyáriak, kétnyáriak nagyobb palántái, évelők
  • 480-as palántatálca: egynyáriak, kétnyáriak kisebb palántái

Mindegyik palántatálca mérete egyforma: 30 cm x 53,5 cm. A palántatálcák egymásra rakhatóak, így a szállítás egyszerű, gazdaságos.

Az Xtray palánta útja…

Képgaléria szoftver…

Hogyan válthatom vissza az Xtray palántatálcát?

Xtray palántatálca visszaváltása

Vásárlóinkat kérjük, hogy az átvétel után legkésőbb 6 héttel juttassák vissza az üres, földmaradékoktól mentes tálcákat bármely lerakóhelyünkre. A tálcák a Syngenta tulajdonát képezik, az egyedi vonalkód alapján nyilvántartjuk, hogy vevőink hány tálcát nem hoztak vissza, és ezekért a türelmi idő után betétdíjat számíthatunk fel.