Jelenlegi hely

Palánta szabadárulista

FIGYELEM! Új telephelyünk címe 2023. március 20-től: Szigetszentmiklós, Leshegy utca 8.

Palánta szabadárulista 06.21. (2 MB)

Palánta szabadárulistánk a mellékelt fájlban található, amely mindig az aktuális európai készleteinket tartalmazza. Hollandiai palántanevelő üzemünkben alapvetően a partnerek megrendelései alapján termesztjük a palántákat, de a konkrét rendeléseken felül általában valamennyi rátartással dolgozunk, így sok termékből időről időre plusz mennyiségek állnak rendelkezésre.

Ha Önnek kései rendelései futnak be, vagy valamivel rövid időn belül szeretné kiegészíteni választékát, kövesse rendszeresen változó palánta szabadárulistánkat, amit naponta frissítünk.

FONTOS!

Általában csak a páratlan heteken vannak szállításaink (kivétel 2., 32., 34. hét), így kérjük, ezekre a hetekre rendeljen.

A készletből egész európai értékesítő hálózatunknak módja van rendelni, a rendeléseket érkezési sorrendben foglaljuk le, így előfordulhat, hogy az Ön rendelése előtt elfogy a készlet.

Kérjük, hogy a tervezett szállítási hét előtti héten legkésőbb hétfő délutánig küldje el vevőszolgálatunk számára rendelését. Erre a korai rendelésre azért van szükség, mert a szállításaink a hét legelejére esnek, így az áru előkészítése már a szállítási hetet megelőző hét közepén lezárul, hogy a szállítás a hét végén megtörténhessen.

Várjuk rendelésüket mielőbb vevőszolgálatunk e-mail címén: floretum@floretum.hu vagy telefonszámunkon: (06-1) 211-2030.