Jelenlegi hely

Virág palánta vásárlás

Virág palánta választékunkat árutermelő kertészek számára kínáljuk, termékeink félkész, szivaros palánták, amelyek közvetlenül cserepezhetőek, a kész virágpalánta vagy cserepes növény eléréséig több hetes vagy több hónapos továbbnevelést igényelnek.

Hogyan rendelhetek tálcás virág palántát?

A alábbi módokon lehet a megrendeléseket leadni területi képviselőink vagy vevőszolgálati munkatársaink számára:

  1. nyomtatott megrendelőlapunkon, postán vagy faxon
  2. e-mailben, lehetőleg Excel táblázatos megrendelőnket kitöltve

Az így kapott megrendeléseket gyorsan és pontosan tudjuk feldolgozni. Kérjük, hogy telefonon csak sürgős esetben adják le rendeléseiket, mert ilyen esetben nagyobb a tévedés lehetősége.

A rendelési határidők figyelembe vétele igen fontos a virág palánta rendelés esetén. További részleteket a "Rendelési határidők" menüpontban olvashat

Minimális rendelés:

  • Virág palánta rendelés: minimum 5 tálca/rendelés
  • (Virág vetőmag: minimum 15.000 Ft/rendelés)

A minimális rendelési mennyiségeket kérjük figyelembe venni a rendelések összeállításakor, mert hatékony működésünk megőrzése érdekében kisebb rendelést nem tudunk elfogadni.

Hogyan kapom meg a tálcás virág palántát?

A tálcás virág palántát vásárlóink megrendelése alapján hollandiai termesztőtelepünkről importáljuk előre meghatározott, általában páratlan szállítási heteken.

tálcás virágpalánták

A virág palánta megrendeléseket készleteinktől függően visszaigazoljuk, az esetleges hiányokról és helyettesítési lehetőségekről, a tervezettől eltérő szállítási hetekről vásárlóinkkal egyeztetünk.

A virág palántát 10 átvevőhelyen lehet átvenni a visszaigazoláson jelzett időpontban. Az Xtray virág palánta tálcák egymásra rakhatóak, így a szállítás egyszerűen megoldható akár személygépkocsival is.

Mi az Xtray palántatálca?

Xtray palántatálca

Félkész tálcás palántáinkat kiváló minőséget biztosító, világszerte elismert, saját fejlesztésű, visszaváltható Xtray palántatálcánkban forgalmazzuk. A négyféle Xtray palántatálca mérete egyforma, de különböző számú szivart (cellát) tartalmaz.

Mik az Xtray palántatálca előnyei?

Jó gyökeresedés

Az Xtray palántatálcában többnyire laza talajkeveréket használunk tömörített szivar helyett, ami elősegíti a jobb gyökeresedést. Az öntözés egyszerűbb, mivel a laza közeg könnyebben átnedvesedik. Ennek köszönhetően a palánta fejlődése erőteljesebb és gyorsabb.

Dús gyökérzet, sérülésmentes ültetés

Az Xtray palántatálca szivarjainak, alakja lefelé keskenyedő, kúpos, faluk sima, így a palánták nem gyökeresednek bele a tálcába. A tálca magas lábakon áll, tehát a gyökerek a szivarban maradnak és a közeget dúsan átszövik. Mindezek következtében a dús gyökerű palánták sérülésmentesen ültethetőek.

Egyöntetű állomány, gyors fejlődés

A szivarok közti kis lyukak lehetővé teszik a palánták közti jobb légmozgást, így biztosítanak egyenletes mikroklímát és egyöntetű növényállományt a tálca, illetve a növényház minden pontján. Ennek köszönhetően az ültetés után a növekedés rendkívül egyöntetű és gyors.

Gyors ültetés

A speciális szivarformának, a tálca anyagának és a jó gyökeresedésnek köszönhetően a növények könnyen kiemelhetőek a tálcából, így az ültetés sokkal gyorsabb. Az Xtray palántatálcából a palánta nedvesen is, akár kézzel is könnyen kiszedhető, igény esetén azonban tudunk kinyomót is biztosítani.

Egészséges állomány

palántanevelő üzem

Palántanevelő üzemeinkben saját szakembereinken kívül rendszeres ellenőrzést végeznek a helyi növényegészségügyi hatóságok is. Vegetatív szaporítású palántáinkat teljes körű tanúsítási program szerint állítjuk elő, ami partnereink számára garantálja a betegségektől mentes, egészséges szaporítóanyagot.

Környezetbarát

A kemény műanyagból készült Xtray palántatálcát többszöri használatra terveztük. A használt tálcákat visszaváltjuk, tehát a termelőnél nem gyűlnek össze nagy mennyiségben, ugyanakkor környezetszennyező és költséges megsemmisítésre sincs szükség.

Tálcatípusok

Különböző méretű palántáinkat négy féle Xtray palántatálcában kínáljuk:

  • 72-es palántatálca: pl. cserepesek, gumós begónia, muskátli
  • 128-as palántatálca: pl. balkonnövények, évelő dugványok, cserepesek
  • 264-es palántatálca: egynyáriak, kétnyáriak nagyobb palántái, évelők
  • 480-as palántatálca: egynyáriak, kétnyáriak kisebb palántái

Mindegyik palántatálca mérete egyforma: 30 cm x 53,5 cm. A palántatálcák egymásra rakhatóak, így a szállítás egyszerű, gazdaságos.

Az Xtray palánta útja…

Képgaléria szoftver…

Hogyan válthatom vissza az Xtray palántatálcát?

Xtray palántatálca visszaváltása

Vásárlóinkat kérjük, hogy az átvétel után legkésőbb 6 héttel juttassák vissza az üres, földmaradékoktól mentes tálcákat bármely lerakóhelyünkre. A tálcák a Syngenta tulajdonát képezik, az egyedi vonalkód alapján nyilvántartjuk, hogy vevőink hány tálcát nem hoztak vissza, és ezekért a türelmi idő után betétdíjat számíthatunk fel.