Jelenlegi hely

Vásárlás

A Syngenta Seeds Kft. a Syngenta cég kizárólagos magyarországi forgalmazója, virág vetőmag és virág palánta választékát kizárólag árutermelő kertészek számára kínálja.

Virág fajtáinkat katalógusainkban ismertetjük, aktuális fajtaválasztékunkat, kiszerelési egységeinket, a palánták esetében a szállítási heteket és választható átvevőhelyeket megrendelőlapjainkon tesszük közzé. A fajtaválasztással, a termesztéssel és a megrendeléssel kapcsolatos kérdésekre területi képviselőink és vevőszolgálati munkatársaink készséggel válaszolnak.

Hogyan rendelhetek virág vetőmagot és tálcás virág palántát?

A alábbi módokon lehet a megrendeléseket leadni területi képviselőink vagy vevőszolgálati munkatársaink számára:

  1. nyomtatott megrendelőlapunkon, postán vagy faxon
  2. e-mailben, lehetőleg Excel táblázatos megrendelőnket kitöltve

Az így kapott megrendeléseket gyorsan és pontosan tudjuk feldolgozni. Kérjük, hogy telefonon csak sürgős esetben adják le rendeléseiket, mert ilyen esetben nagyobb a tévedés lehetősége.

A rendelési határidők figyelembe vétele igen fontos a virág palánta rendelés esetén. További részleteket a "Rendelési határidők" menüpontban olvashat

Minimális rendelés:

  • Virág vetőmag: minimum 15.000 Ft/rendelés
  • Virág palánta rendelés: minimum 5 tálca/rendelés

A minimális rendelési mennyiségeket kérjük figyelembe venni a rendelések összeállításakor, mert hatékony működésünk megőrzése érdekében kisebb rendelést nem tudunk elfogadni.

Hogyan kapom meg a virág vetőmagot?

Hollandiából, központi virág vetőmag raktárunkból érkeznek virág vetőmag szállítmányaink heti két alkalommal, vásárlóink megrendelése alapján.

Általában 7-10 napon belül teljesítjük a virág vetőmag megrendeléseket hollandiai raktárkészletünktől függően. Ha valamelyik virág fajta nincs raktáron és hosszabb ideig nem is lesz kapható, akkor vásárlóinkkal egyeztetünk a lehetséges helyettesítő fajtákról és a várható szállítási időről.

Futárszolgálat viszi házhoz a vetőmagot, utánvétes fizetéssel. Személyes átvételre nincs lehetőség, mert vetőmagboltot nem tartunk fenn.

További részleteket a virág vetőmag vásárlás menüpontban olvashat…

Hogyan kapom meg a tálcás virág palántát?

A tálcás virág palántát vásárlóink megrendelése alapján hollandiai termesztőtelepünkről importáljuk előre meghatározott, általában páratlan szállítási heteken.

A virág palánta megrendeléseket készleteinktől függően visszaigazoljuk, az esetleges hiányokról és helyettesítési lehetőségekről, a tervezettől eltérő szállítási hetekről vásárlóinkkal egyeztetünk.

A virág palántát 11 átvevőhelyen lehet átvenni a visszaigazoláson jelzett időpontban. Az Xtray virág palánta tálcák egymásra rakhatóak, így a szállítás egyszerűen megoldható akár személygépkocsival is.

További részleteket a virág palánta vásárlás menüpontban olvashat…