Jelenlegi hely

Vásárlás

A Floretum Kft. a Syngenta cég kizárólagos magyarországi forgalmazója, virág vetőmag és virág palánta választékát kizárólag árutermelő kertészek számára kínálja.

Virág fajtáinkat katalógusainkban ismertetjük, aktuális fajtaválasztékunkat, kiszerelési egységeinket, a palánták esetében a szállítási heteket és választható átvevőhelyeket megrendelőlapjainkon tesszük közzé. A fajtaválasztással, a termesztéssel és a megrendeléssel kapcsolatos kérdésekre területi képviselőink és vevőszolgálati munkatársaink készséggel válaszolnak.

Hogyan rendelhetek virág vetőmagot és tálcás virág palántát?

A alábbi módokon lehet a megrendeléseket leadni területi képviselőink vagy vevőszolgálati munkatársaink számára:

  1. nyomtatott megrendelőlapunkon, postán vagy személyesen
  2. e-mailben, lehetőleg Excel táblázatos megrendelőnket kitöltve

Az így kapott megrendeléseket gyorsan és pontosan tudjuk feldolgozni. Kérjük, hogy telefonon csak sürgős esetben adják le rendeléseiket, mert ilyen esetben nagyobb a tévedés lehetősége.

A rendelési határidők figyelembe vétele igen fontos a virág palánta rendelés esetén. További részleteket a "Rendelési határidők" menüpontban olvashat

Minimális rendelés:

  • Virág vetőmag: minimum 15.000 Ft/rendelés
  • Virág palánta rendelés: minimum 5 tálca/rendelés

A minimális rendelési mennyiségeket kérjük figyelembe venni a rendelések összeállításakor, mert hatékony működésünk megőrzése érdekében kisebb rendelést nem tudunk elfogadni.

Hogyan kapom meg a virág vetőmagot?

Hollandiából, központi virág vetőmag raktárunkból érkeznek virág vetőmag szállítmányaink heti két alkalommal, vásárlóink megrendelése alapján. 

Általában 7-10 napon belül teljesítjük a virág vetőmag megrendeléseket hollandiai raktárkészletünktől függően. A legkeresettebb fajtákból saját készletet is tartunk, ebből telephelyünkön azonnal, utánvétes kiküldéssel néhány napon belül tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat. Ha valamelyik virág fajta nincs raktáron és hosszabb ideig nem is lesz kapható, akkor vásárlóinkkal egyeztetünk a lehetséges helyettesítő fajtákról és a várható szállítási időről.

Futárszolgálat viszi házhoz a vetőmagot, utánvétes fizetéssel.

További részleteket a virág vetőmag vásárlás menüpontban olvashat…

Hogyan kapom meg a tálcás virág palántát?

A tálcás virág palántát vásárlóink megrendelése alapján hollandiai termesztőtelepünkről importáljuk előre meghatározott, általában páratlan szállítási heteken.

A virág palánta megrendeléseket készleteinktől függően visszaigazoljuk, az esetleges hiányokról és helyettesítési lehetőségekről, a tervezettől eltérő szállítási hetekről vásárlóinkkal egyeztetünk.

A virág palántát 11 átvevőhelyen lehet átvenni a visszaigazoláson jelzett időpontban. Az Xtray virág palánta tálcák egymásra rakhatóak, így a szállítás egyszerűen megoldható akár személygépkocsival is.

További részleteket a virág palánta vásárlás menüpontban olvashat…