Jelenlegi hely

Évelő virágok

Teljes választékunkat, köztük újdonságainkat is tartalmazó 2013-as katalógusunkat a  Nyomtatott katalógusok menüpontban tekintheti meg!

Évelő virág fajtáinkat mind a hagyományosan nagy tapasztalattal dolgozó évelőkertészeknek, mind pedig azon termesztőknek ajánljuk, akik az egynyári termesztés mellett virágzó évelőkkel is szeretnék bővíteni választékukat. Évelő palántáinkból Xtray tálcás szivarpalántát kínálunk a különböző termesztési módszereknek megfelelő szállítási időpontokban.

Évelő fajtaválasztékunkat a könnyebb tájékozódás céljából csoportokra osztottuk a virágzási idő és a termesztési módok szerint:

Évelő fajtaválasztékunk csoportosítása (70 kB)

Részletes hazai fajtaválasztékunkat és a palánta szállítási heteket megrendelőlapjaink tartalmazzák. Magyar nyelvű katalógusunkat nyomtatott formában kérje irodánktól.

 

Calendar Colors® - Évelők könnyen és gyorsan

Calendar Colors® koncepciónk segítséget nyújt a legnépszerűbb Syngenta évelők közötti könnyű és gyors választáshoz a legkeresettebb, könnyen termeszthető fajtáink közül. Minden szezonra sokféle fajtát ajánlunk, amelyek együtt nevelhetők, és a fő értékesítési időpontokban jó áron értékesíthetők. Ha Ön nem gyakorlott évelő termesztő, a Calendar Colors® segítségével Ön is könnyen eligazodik kínálatunkban és sikeresen bővítheti választékát. Évelőinkkel a termesztő, a kereskedő és a végfelhasználó is élvezi annak előnyét, hogy a szokásos egynyári, kétnyári és cserepes szezonokon kívül is mód nyílik értékesítésre.

A Calendar Colors® megkönnyíti munkáját!

Calendar Colors®

Könnyen érthető segítség az évelő kínálatunkban történő eligazodáshoz: könnyen értékesíthető, termeszthető és beszerezhető fajták, értékesítési időpontok szerinti csoportosításban.

  • A Calendar Colors® koncepció megkönnyíti a termesztő munkáját: a vásárlói igények alapján bármely időpontra színpompás évelő kínálat állítható össze.
  • A Calendar Colors® segít a tervezésben: a tervezett virágzási idő kiválasztása után a Calendar Colors® megmutatja, mikor kell a palántát ültetni. Az egész évet átfogó Calendar Colors® egyre több saját nemesítésű, egyedi Syngenta fajtát tartalmaz. A könnyű termeszthetőség iránti igény hatására a fajták gyorsak, egyöntetűek és megbízhatóak.
  • Többféle reklámanyaggal támogatjuk a koncepciót, pl. plakát, jeltáblák, üzleti értékesítést segítő anyagok.

A Calendar Colors® előnyei

  • Egész évben folyamatosan termeszthető és értékesíthető évelő kínálat
  • Színes, mutatós kínálat a fő szezonokon kívül is, nagyobb forgalmú, más fajokra támaszkodó szezonok közt is erősíthető az értékesítés
  • Reklámanyagok segítik az értékesítést
  • Vonzó fajtakínálat, amelynek a vásárló nehéz tud ellenállni, színpompás növények legjobb kombinációja - az év bármely szakaszában színes, könnyen fenntartható virágok díszítik a kertet

Calendar Colors® fajtasorok

Téli/kora tavaszi fajtasor (2,2 MB)

Tavaszi fajtasor (3,4 MB)

Nyári fajtasor (5,3 MB)

Őszi fajtasor (4,1 MB)

Ízelítő legnépszerűbb évelő virág fajtáinkból:

Armeria maritima ArmadaTM Rose

Armeria

Astilbe x arendsii Hybrids Astary Mix

Astible

Aubrieta hybrida AxcentTM Blue with Eye Audelbley(P)

Aubrieta

Campanula cochleariifolia Blue

Campanula

Coreopsis grandiflora Sunfire

Coreopsis

Dianthus barbatus Barbarini F1 Formula Mix

Dianthus

Doronicum orientale LeonardoTM Compact

Doronicum

Gaillardia aristata SunburstTM Yellow With Red

Gaillardia

Leucanthemum maximum Broadway LightsTM

Leucanthemum

Iberis sempervirens Snow ConeTM Ibcom(P)

Iberis

Lupinus polyphyllus Camelot Red

Lupinus

Penstemon hartwegii Artist Bell Rose Frost

Penstemon

Platycodon grandiflorus Astra F1 White

Platycodon

Primula denticulata Lilac

Primula Denticulata

Saxifraga x arendsii HighlanderTM Red

Saxifraga Highlander

Saxifraga x arendsii TouranTM Neon Rose Rockrose(P)

Saxifraga Turan

Sedum acre Aurea

Sedum Aurea

Sedum Hybridum Munstead Dark Red

Sedum Munstead

Részletes hazai fajtaválasztékunkat és a palánta szállítási heteket megrendelőlapjaink tartalmazzák. Magyar nyelvű katalógusunkat nyomtatott formában vagy CD-n kérje irodánktól.

Részletes termesztési útmutatóinkat a termesztési tanácsok menüpontban találja meg.