Jelenlegi hely

Palánta szabad áru lista

Szabad áru lista 0920 (2,1 MB)

Palánta szabad áru listánk a mellékelt fájlban található, amely mindig az aktuális európai készleteinket tartalmazza. Hollandiai palántanevelő üzemünkben alapvetően a partnerek megrendelései alapján termesztjük a palántákat, de a konkrét rendeléseken felül általában valamennyi rátartással dolgozunk, így sok termékből időről időre plusz mennyiségek állnak rendelkezésre.

Ha Önnek kései rendelései futnak be, vagy valamivel rövid időn belül szeretné kiegészíteni választékát, kövesse rendszeresen változó szabad áru listánkat, amit hetente kétszer frissítünk.

FONTOS!

Általában csak a páratlan heteken vannak szállításaink (kivétel 2., 32., 34. hét), így kérjük, ezekre a hetekre rendeljenek.

A készletből egész európai értékesítő hálózatunknak módja van rendelni, a rendeléseket érkezési sorrendben foglaljuk le, így előfordulhat, hogy az Ön rendelése előtt elfogy a készlet.

Kérjük, hogy a tervezett szállítási hét előtti héten legkésőbb hétfő délutánig küldjék el vevőszolgálatunk számára a rendeléseket. Erre a korai rendelésre azért van szükség, mert a szállításainkat a hét legelejére esnek, így az áru előkészítése már a szállítási hetet megelőző hét közepén lezárul, hogy a szállítás a hét végén megtörténhessen.

Várjuk rendelésüket mielőbb vevőszolgálatunk e-mail címén: floretum@floretum.hu vagy telefonszámunkon: (06-1) 211-2030.